Toyota предлага 10 годишна гаранция за нови и употребявани автомобили

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Един от бонусите при новите автомобили е гаранцията, която пристига заедно с тях и до някъде дава спокойствие на нейните купувачи, че дефекти които не са причинени от тях ще бъдат отстранени за сметка на съответната марка.

Toyota е една от компаниите която предлага сравнително дълъг период на гаранция, като изглежда, че от представителствата във Великобритания ще добавят дори още отгоре. Всеки нов закупен автомобил ще може да получи гаранция до 10 години и 160 хиляди километри, ако бъде сервизиран в официалните сервизи на марката.

Интересното е, че същото важи и за автомобили, които са употребявани и закупени от съответното представителство. Те също ще имат право да използват до 10 години гаранция и идентичен пробег ако бъдат сервизирани от официалните механици. Все пак когато навършат 10 години, гаранцията отпада и не може да бъде удължавана, макар колата отново да бъде поправяна в представителство на марката.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Как да охладите двигателя правилно и бързо, ако температурата се повиши рязко

Въпреки че все още е хладно, дългоочакваното лято идва. И заедно с това и вечните проблеми на шофьорите – задръствания и, разбира се, прегряти двигатели. Сега ще споделим с вас как бързо да охладите двигателя, без той да се изключва, ако температурата се е повишила рязко. Неизправности в термостата, течове […]