Instagram вече блокира обидни съобщения

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Instagram представи нова функция, която има за цел да закрива обидни съобщения от хора които не следвате. След редица оплаквания от различни знаменитости, компанията вече е готова с новата функция, която за момента е достъпна само в Германия, Ирландия, Франция, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия и Канада.

От Instagram oбещават да разширят обхвата в следващите месеци и тя да стане достъпна в повече страни, но за това трябва да мине малко време. Системата разпознава различни думи, словосъчетания и емотиконки, които биха били обидни и ги закрива.

Освен това, всеки може да добавя различни думи и символи, които смята за обидни и не иска да вижда в личните си съобщения. Това може да се осъществи чрез специална секция в настройките, където всеки потребител ще открие филтър за обидните слова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

5-те най-допускани грешки на работното място

Ако вярвате, че отношенията с колегите не са най-важната част от работата ви, тогава грешите. Изследванията показват, че ако имате приятелски отношения с колегите си, производителността ви се увеличава значително, посочва Дарик. Но когато започнем работа на ново място, може да допуснем грешки, които дори не осъзнаваме, че са такива. […]