Apple иска да замени ключовете и портфейла ви с … часовник - Мойте новини

Apple иска да замени ключовете и портфейла ви с … часовник

MYnews
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Apple иска да замени почти всички вещи, които ежедневно носим в джобовете си с часовник, който да извършва всички тези функции. Това стана ясно в скорошно интервю на един от шефовете в компанията предYahoo.

От компанията заявяват, че с помощта на Apple Watch ще може да визуализирате различни документи за самоличност, както и да използвате вградените в часовника технологии, за да отключвате и заключвате автомобила си или други врати със съответните чипове.

Макар от BMW вече да предлагат услугата за отключване на автомобила чрез смартфон или часовник, а плащанията с Apple Pay и Apple Wallet да са всекидневни за някои хора, то все още има доста време докато различните власти приемат дигиталните документи за самоличност или техните разновидности.

Преди време ви разказахме за подобен проект на Google, който има подобни цели, така че от Apple не са иноватори в тази сфера, но и при двете компании все още не разполагаме с готови крайни продукти.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

close

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ

Научете първите новините в България и Света !

Ние НЕ пращаме спам! Прочетете нашата политика за поверителност за повече информация.

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

КПКОНПИ отнема над 20 хиляди лева от ректора на УХТ - Пловдив

Върховният административен съд остави в сила решение на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество за установен конфликт на интереси за ректор на Университета по хранителни технологии – Пловдив – проф. Кольо Динков. Решението на Комисията е от 12.02.2020 година и е обжалвано по съдебен ред. […]