Нелина заживя в студентско общежитие на 51

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Нелина заживя в студентско общежитие на 51

Нелина, която през март празнува 51-вия си рожден ден, заживя в студентско общежитие в Благоевград, пише „Уикенд“

Певицата учи „Изпълнителско изкуство (народно пеене)“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“, като сама е избрала да е съквартирантка със свои колеги. Тоест Нелина не е притисната от липса на възможности, както много студенти.

Решила да живее в студентско общежитие, за да не ѝ е скучно. По време на пандемията тя изкарала доста дни, мотаейки се вкъщи, което досадило. Приятелят ѝ и неин колега Илиян Михов – Баровеца, който пък преподава музика, я посъветвал да оползотвори свободното си време, като запише да учи висше образование. Нелина, която има над 30-годишна музикална кариера, послушала Баровеца, а покрай учението, решила да опознае в цялост студентския начин на живот.

,,Откачих вкъщи две го дини, не исках да ходя на квартира и отново да съм сама. Толкова е хубаво. Млади хора, посрещат ме отпред пред общежитието, пускат „Бял Мерцедес“ по купони. По улиците в Благоевград толкова ми се радват. Човек винаги трябва да предприема нещо ново“, сподели Нелина наскоро. Тя учи в курса на Бинка Добрева, първи курс е.

„Имам още два изпита. Стискайте ми палци“, призова певицата феновете си.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Том Ханкс се разкрещя на фенове, спънали жена му (ВИДЕО)

Том Ханкс се разкрещя на фенове, спънали жена му (ВИДЕО) Върволица от фенове притесни актьорите Рита Уилсън и Том Ханкс и развали доброто им настроение, докато отивали към колата си след вечеря в Ню Йорк, съобщават BBC и сп. „People“, цитирани от life.dir.bg. Те така ги били обкръжили, че някой […]