Сираков: Стадион „Георги Аспарухов“ е на държавата и очаквам тя да вземе това на сериозно

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Сираков: Стадион „Георги Аспарухов“ е на държавата и очаквам тя да вземе това на сериозно

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, подчерта отново, че ангажимент към поддръжката на стадион „Георги Аспарухов“ има държавата, защото съоръжението е нейна собственост.

„Имахме сериозни разговори с Радостин Василев в началото на годината, когато той беше действащ министър на спорта. Вижте какво се случва сега в държавата. В интерес на истината през юни и юли месец трябваше да говорим и още по-конкретни неща. Реално този стадион „Георги Аспарухов“ е на държавата, не е на Левски. Очаквам, който и да стане министър, а и не само той, а и хората от изпълнителната власт да обърнат сериозно внимание на тяхната си собственост. Но в момента на нито един политик в главата му не е футбол“, каза Сираков пред БНР.

По отношение на финансовите задължения той не успя да каже, дали са по-малко или повече, отколкото преди да дойде, но разкри, че те вече са основно към НАП. Служителите обаче са обезпечени и това е светлина в тунела.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Андрей Янкулов: В проекта за КПКОНПИ има притеснителни неща

Андрей Янкулов: В проекта за КПКОНПИ има притеснителни неща „В проекта за КПКОНПИ има притеснителни неща.“ Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ на NOVA NEWS старшият правен съветник на Антикорупционния фонд Андрей Янкулов. „Тук е същественият момент как точно са предвидени, ако изобщо са предвидени, някакви механизми за […]