Отхвърлиха иска с обвинения в изнасилване срещу принц Андрю

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Отхвърлиха иска с обвинения в изнасилване срещу принц Андрю

Съдия в САЩ отхвърли иска на Вирджиния Джюфре срещу британския принц Андрю, когото обвинява в изнасилване, когато е била непълнолетна.

Това стана, след като двете страни са постигнали извънсъдебно споразумение. Британското финансово министерство потвърди, че в споразумението не участват публични средства.

Съдия Луис Каплан от федерален съд в Манхатън се е произнесъл след искане и на Джюфре, и на принц Андрю. Това се очакваше, след като на 15 февруари бе обявено, че двете страни са постигнали споразумение. То предвижда и обезщетение. Вторият син на британската кралица се ангажира със „значително дарение“ за благотворителната организация на Джюфре в подкрепа на правата на жертви на насилие.

Херцогът на Йорк Андрю не е признал вина в преговорите за уреждане на спора. Срещу него не са предявявани обвинения по наказателен кодекс.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Путин: Тези санкции така или иначе щяха да бъдат въведени

Путин: Тези санкции така или иначе щяха да бъдат въведени Тези западни санкции така или иначе щяха да бъдат въведени. Това обяви руският държавен глава Владимир Путин, цитиран от РИА Новости. „Мога да кажа, че не се съмнявам, че тези санкции все някога щяха да бъдат въведени. Такива бяха въвеждани […]