Ексклузивно: Активите на Абрамович са замразени! Продажбата на всякакви продукти, свързани с Челси, е забранена!

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ексклузивно: Активите на Абрамович са замразени! Продажбата на всякакви продукти, свързани с Челси, е забранена!

Роман Абрамович официално е санкциониран от правителството на Обединеното кралство като част от опитите за репресия срещу богатите руснаци с активи в страната.
Собственикът на Челси е един от още седемте руски олигарси, срещу които властта налага санкции.

Активите на Абрамович са замразени, което означава, че му е наложена забрана за транзакции с физически лица и фирми на територията на Обединеното кралство. Забраната за пътуване остава в сила.

За щастие на „сините“ фенове, Челси все още може да продължи футболните дейности със специално разрешение, но на практика продажбата на клуба e замразена.

Според репортер на Таймс клубът ще продължи да изплаща заплати на футболистите, но няма право да осъществява нови трансфери или да преподписва договори. Продажбата на продукти, свързани с Челси, е забранена. В това число влизат и билети за двубоите, като такива ще получават единствено привържениците със сезонни карти.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Дъщерята на Стив Джобс стана професионален модел

Дъщерята на Стив Джобс стана професионален модел 23-годишната дъщеря на Стив Джобс обяви в Инстаграм, че е подписала договор с агенцията за модели DNA Model Management. Това определено е добро решение за кариерата ѝ, тъй като DNA представлява и звезди като Емили Ратайковски, Кая Гербер и Линда Еванджелиста – както […]