Започна срещата на високо равнище в Анталия

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Започна срещата на високо равнище в Анталия

Външните министри на Русия и Украйна се срещат днес в Анталия, в първите преговори на високо ниво между двете страни, откакто Москва нахлу в Украйна, предаде Reuters.

„Откровено ще кажа, че очакванията ми от преговорите са ниски“,съобщи Кулеба във видеоизявление в сряда. „Интересуваме се от прекратяване на огъня, освобождаване на нашите територии и разрешаване на всички хуманитарни въпроси.“

„Работим, за да спрем превръщането на тази криза в трагедия”, заяви Ердоган в сряда, по повод предстоящите разговори в Анталия. „Надявам се, че срещата между министрите ще отвори пътя към трайно прекратяване на огъня”.

Министърът на външните работи на Турция Мевлют Чавушоглу каза, че и Лавров, и Кулеба са поискали той да присъства на преговорите в четвъртък, като добави, че би искал срещата да бъде „повратна точка“.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Светлана Гущерова без грим, но с букет (СНИМКА)

Светлана Гущерова без грим, но с букет (СНИМКА) По принцип всички са свикнали да виждат популярните личности в техния пълен блясък, тъй като перфектната визия, лишена от каквито и да било недостатъци, е част от звездния им имидж, който те старателно поддържат. Независимо дали става въпрос за публични изяви или […]