Иван и Андрей загатнаха за нещо ново и различно

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Иван и Андрей загатнаха за нещо ново и различно

Дуото водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов се готвят да представят чисто нов и различен, по техните думи, тв проект.

Това ще се случи през април, като засега не издават повече подробности.

За актуалното начинание писа Андрей в социалните мрежи.

„На 12 април най-вероятно с Иван ни предстои да старираме нещо съвсем ново и различно. До тогава има точно 35 дни. За този период ще се опитам да вляза в такава кондиция, че да съм близо физически до професионален спортист, леко попрестарял. Защо? Скоро ще разберете… Слагам го тук, за да съм длъжен да го изпълня. Да видим!“, написа във Фейсбук той.

Андрей придружи поста със снимка от фитнеса, с което загатва, че за новата продукция ще трябва да е в много добра форма.

Андрей и Иван стоят зад редица проекти, сред които „Фермата“, „Къртицата“, „Сблъсък“ и „Това го знае всяко хлапе“. Едно от най-новите им начинания е сериалът „Мен не ме мислете“.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Русия прекратява участието си в Съвета на Европа

Русия прекратява участието си в Съвета на Европа „Руската федерация повече няма да участва в Съвета на Европа, тъй като недружелюбните към Русия страни от ЕС и НАТО продължават линията на унищожаване на организацията и общото хуманитарно и правно пространство в Европа“, това се казва в изявление на руското външно […]