Ергенът напусна работа

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ергенът напусна работа

Фитнес инструкторът и модел Виктор Стоянов, който в момента търси любовта в предаването „Ергенът“ по bTV, напусна работата си в залата за тренировки. Това призна самият той, като заяви, че го очакват нови безнесначинания.

„Дойде време да се сбогувам с любимата си фитнес зала. Дойде време да поема по нов път. Благодаря на работодателите ми за възможността и доверието да бъда част от този прекрасен фитнес. Надявам се, че съм успял да допринеса за развитието на залата и че ще оставя хубав спомен на колегите си за съвместната ни работа. Повече от две години се занимавам с бизнес, който до този момент не съм споделил с вас. Вече стъпихме здраво на краката си с моите партньори и обещавам, скоро да ви дам повече подробности“, заяви Виктор, позирайки с костюм и вратовръзка в залата.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Доброволци! Британски войници в отпуск вероятно са заминали да воюват в Украйна

Доброволци! Британски войници в отпуск вероятно са заминали да воюват в Украйна Група британски войници не се е съобразила със заповедите и вероятно е заминала да се бие в Украйна, потвърдиха от британската армия. От британската армия съобщиха, че войниците отсъстват без да са в отпуск и може би са […]