Красота и мощ в Благоевград! Дамско авто шоу вдига адреналина!

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Красота и мощ в Благоевград! Дамско авто шоу вдига адреналина!

Красота и мощ ще можем да наблюдаваме в Благоевград предстоящата неделя.

Прецизност и реална преценка на възможностите са качествата, с които се отличават жените зад волана. На 13 март Авто шоу „На високи токчета“ ще бъде празник за дамите, които обичат да шофират и се отнасят с грижа към автомобилите си. За първи път събитието се провежда под мотото „Ние шофираме с отговорност“ и ще се проведе на ново място в гр. Благоевград – парк „Македония“.

Официалното откриване започва в 11:00 часа, като от 9:00 часа ще се провеждат записвания на участничките и преглед на собствените им автомобили. Елементите ще предизвикат майсторлъка в шофирането на участничките, като предизвикателствата са общо 4 схеми. Победител ще стане най-бързият, най-точният и най-смелият дамски тандем. Автомобилите на дамските екипажи ще бъдат разделени в четири класа, Мини – до 1600 куб.см, Макси – над 1600 куб. см, Е – електрически и Про – модифицирани.

„Заедно с нашите партньори сме подготвили много подаръци и изненади. Радвам се, че този тип събития предизвикват все по-голям интерес сред жените. Сигурна съм, че ще бъде забавно и с приповдигнато настроение ще се забавляваме, както участниците, така и публиката, а също така и ние като организатори. Все още продължават записванията и очакваме много надъхани любителки на високите скорости“ – заяви Диана Стоянова, професионален рали състезател.

Събитието се организира от Община Благоевград и Диамо ЕООД.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Катастрофа на възлово кръстовище в София

Катастрофа на възлово кръстовище в София Катастрофа затруднява движението на възлово кръстовище в столицата. Около 10,30 ч са се сблъскали два леки автомобила на пресечката на бул. „Тодор Александров“ с „Опълченска“, видя репортер на ФАКТИ. На място пристигна екип на „Пътна полиция“, който регулираше трафика Източник fakti.bg. Уведомете за фалшива […]