От ИТН разкриха какъв военен министър искат

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

От ИТН разкриха какъв военен министър искат

Службите не са реформирани. Очевидно трябват промени. Мисля, че премиерът е наясно с това, защото преди две, три седмици той каза, че вярва на шефа на ДАНС, но не вярва на нищо под него, защото според него “надолу всичко е изгнило”. Това заяви проф. Николай Радулов, депутат от “Има такъв народ”, в студиото на сутрешния блок „Здравей, България“ по „Нова телевизия“.

Той припомни, че американското разузнаване е имало информация за руското нахлуване в Украйна, докато българските служби са отричали такава възможност. Радулов разглежда това като нова тактика на щатските служби като опит за превенция на действията на Путин.

“Информацията, която се подава от службите, не е достатъчна за взимане на управленски решения”, категоричен беше той.

“Противодействието на престъпността и корупцията е много затлачено. Имаме едни служби, поради това, че не са реформирани, няма как да се работи по корупцията” обясни депутатът.

По думите му правителството “се държи на нивото на ситуацията”. Той коментира неизбирането на Тодор Тагарев за министър на отбраната: “Беше подбран подходящ човек. На нас ни е необходим дипломат, а не човек, който пропагандира военни действия”.

По темата за войната с Украйна коментира: “На срещата в Турция ще бъдат уточнени някои позиции. От двете страни има жертви и никой не е щастлив от това. НАТО взе решение на небето над Украйна – ако искат да се блокира всичко там, това би довело до военни действия между Русия и НАТО. Никой не иска война”. Според него се върви към двуполюсен модел.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

От ИТН разкриха какъв военен министър искат

От ИТН разкриха какъв военен министър искат Службите не са реформирани. Очевидно трябват промени. Мисля, че премиерът е наясно с това, защото преди две, три седмици той каза, че вярва на шефа на ДАНС, но не вярва на нищо под него, защото според него “надолу всичко е изгнило”. Това заяви […]