А вас не ви ли е срам?

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

А вас не ви ли е срам?

Преди два месеца написах текст, че политиката се опрости. Вече няма ляво и дясно, а има сблъсък на два свята. Източният диктатор срещу западната демокрация. Написах го месец и половина преди началото на войната в Украйна. Днес тази битка е очевидна за всички.
Цивилизационният избор на България е да сме част от западната демокрация. Това е националният ни интерес. Това е бъдещето ни.

– И да, това е изборът на стотици хиляди българи, които емигрират. Те емигрират в страните със западна демокрация, защото Тук все още не е като Там.

– И да, това е изборът на хиляди ученици и студенти, които отиват да учат. Те отиват да учат в страните със западна демокрация, защото Тук все още не е като Там.

– И да, това е изборът на хиляди българи. Просто защото Тук все още не е като Там.

Цивилизационният избор на България е да сме част от западната демокрация. Каквото и да ви говорят псевдопатриоти, националисти, путинисти или обикновени измамници, това е нашият избор. Всичко друго е национално предателство, лъжа или обикновено рубладжийство.

Даже Орбан се изправи срещу Източния диктатор, даже Орбан позволи войски на НАТО да се разположат на територията на Унгария, даже Орбан оказва военна помощ на нападнатата Украйна. А нашите псевдопатриоти ни заливат с фалшива пропаганда в подкрепа на Путин и срещу цивилизационния ни избор да сме част от нормалните държави. Срам.

Срам за обществената Българска национална телевизия (БНТ), че дава трибуна на национални предатели, ченгета от Държавна сигурност и бивши партийни секрeтари, да ни заливат от националния ефир с лъжите и глупостите си, предназначени да ни отклонят от националния ни интерес и цивилизационния ни избор. Ако една частна телевизия може да пуска в ефир каквито си иска предатели, то Обществената БНТ няма право да слугува на Източния диктатор. Срамно е.

Как се докарахме до тук, ченгета от ДС, партийни секретари и алчни предатели да ни определят бъдещето? Как? Ако се чудите защо децата бягат на Запад и не искат да се връщат, ето ви възможен отговор. Не искат да стоят в държава, която все още дебатира кое е по-добре – демокрация или диктатор. Срам ги е. Разбирам ги. И мен ме е срам. А вас не ви ли е срам?

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

15-годишно момче е ударено от волтова дъга на жп гарата в Бургас

15-годишно момче е ударено от волтова дъга на жп гарата в Бургас 15-годишно дете е било ударено от волтова дъга на жп гарата в Бургас. Инцидентът се случва на 8-ми коловоз на гарата, съобщават от БНТ. Момчето се е качило върху цистерна на релсите и тогава е засегнато от волтовата […]