Разкрития за Путин от неговата учителка

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Разкрития за Путин от неговата учителка

Руският държавен глава Владимир Путин е станал необщителен още на 11 години. Това потвърждава някогашната негова учителка Вера Гуревич, съобщи Мирър.

Изданието се базира на нейните спомени, публикувани в биографичната книга за Путин „От първо лице“. Гуревич споделя, че е забелязала промени в поведението на Путин и се е опитала да му помогне.

Нейн колега обаче го е определил като „подъл и неорганизиран“. В книгата самият Путин признава, че в училище е бил хулиган и считан за странен.

Гуревич забелязала промените в неговото поведение и решила, че тръгва по неправилен път. В книгата споделя, че е виждала потенциал в него, но другите учители не са споделяли нейната симпатия.

В един момент Путин започнал да спортува и избягвал да говори със своите съученици. Не обичал партита и забави, а се е посветил на спорта, опитвайки да докаже себе си.

Груевич обяснява, че смята Путин за добър човек, който обаче никога не забравя тези, които са се отнасяли лошо с него. Все пак той е успял да достигне до поста на държавен глава в Русия.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Сбърка ли Гери-Никол с новата татуировка?

Сбърка ли Гери-Никол с новата татуировка? Певицата Гери-Никол се сдоби с нова татуировка. Това е видно от профила на изпълнителката в Инстаграм, която е споделила снимка от студио за татуси. Новата „рисунка“ на тялото на варненката се състои от три пеперуди в червен цвят, а тя се хвали под снимката: […]