Бивш футболен съдия скочи на Железов: Надзирател в затвор е, дали и там не е попаднал с връзки…

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Бивш футболен съдия скочи на Железов: Надзирател в затвор е, дали и там не е попаднал с връзки…

Бившият футболен съдия Петър Янински направи остър коментар по адрес на Валентин Железов, който реферираше на дербито между Левски и ЦСКА – София през уикенда. Според Янински бургазлията е ръководил двубоя много притеснен и не се е справил със задълженията си.

„Моето лично мнение е, че мачът трябваше да бъде прекратен и да се довърши в друг ден, при много по-добри условия. Вместо това двата тима играха около 80 минути нещо средно между ръгби и хокей на лед. Всичко това против желанието на двамата треньори. Наблюдавайки внимателно рефера през целия двубой, забелязах, че той нямаше кръв в лицето, беше пребледнял. Бе изключително притеснен. Рано-рано изпусна двубоя. 80% от отсъжданията му бяха грешни.

Споделям всеобщото мнение, че арбитърът не беше в нужното психологическо състояние да води подобно дерби. От друга страна обаче, доколкото знам, той работи като надзирател в Бургаския затвор. За подобна професия е нужна именно много здрава психика, откъдето изниква и въпросът дали и там не е попаднал с връзки… И за децата вече е ясно, че Железов не трябваше да свири Левски – ЦСКА“, заяви Петър Янински пред „Тема Спорт“.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Преди дни Русия съобщи за 500 жертви. Какво се случва оттогава?

Преди дни Русия съобщи за 500 жертви. Какво се случва оттогава? Според украинските военни през последните няколко дни около 14 500 души са влезли в Украйна, за да се присъединят към армията и да действат в отговор на нахлуването на руската армия, съобщи ДПА. Общо 12 000 от тях са […]