Магазините в Русия ограничават продажбата на основни продукти

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Магазините в Русия ограничават продажбата на основни продукти

Търговците на дребно в Русия бяха принудени да ограничат продажбите на основни хранителни продукти, съобщи The Moscow Times.

Търговските организации предложиха на търговците на дребно да им бъде разрешено да ограничават обема на конкретни стоки, продавани на физически лица по всяко време, за да се предотврати спекулата. Стоките, чиито цени подлежат на държавен контрол включват хляб, ориз, брашно, яйца, избрани меса и млечни продукти.

Руската валута продължава да се обезценява, а инфлацията да расте. Спестяванията на гражданите вече започнаха да намаляват.

Над двеста компании са напуснали Русия или са прекратили дейността си в страната. Руското правителство обяви план за овладяване на социалните въпроси.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ден 14 от войната: Руската артилерия обстрелва Украйна с часове, има много убити

Ден 14 от войната: Руската артилерия обстрелва Украйна с часове, има много убити За убити и ранени се съобщава от различни части на Украйна – от град Малин, област Житомир, Охтирка край Сами, както и от големите градове Харков и Киев. Ярослав Москаленко, координатор на хуманитарната помощ за област Киев […]