Сбърка ли Гери-Никол с новата татуировка?

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Сбърка ли Гери-Никол с новата татуировка?

Певицата Гери-Никол се сдоби с нова татуировка. Това е видно от профила на изпълнителката в Инстаграм, която е споделила снимка от студио за татуси.

Новата „рисунка“ на тялото на варненката се състои от три пеперуди в червен цвят, а тя се хвали под снимката: Butterfly Effect.

Дотук добре, татуса се хареса на феновете, някои от които я посъветваха да направи пеперудки и на „яката дупара“. В същото време обаче се включиха загрижени последователи. „Честито и стискам палци да не направиш алергия от червения цвят… това е най-трудният цвят от цялата палитра! Моят съвет е да се грижиш добре и ако забележиш нещо странно или изпиташ някакъв дискомфорт около татуираната кожа , да се консултираш с твоя татуист и след това с дерматолог“, пишат под снимката.

View this post on Instagram

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

В червената боя за татуировки има огромни количества Меркурий (тежък метал), който за съжаление няма как да се изчисти, ако веднъж влезе в кожата, пише hotnews.bg. Това води до: загуба на зрението, проблеми с вървенето, загуба на нерви в ръцете и лицето, отслабване на мускулите, липса на координация, както и слухови и говорни дефекти.

„Ако се появят някви здравословни проблеми, замисли се над това и си направи план „Mercury detox“ (но няма как да го изчистиш на 100%). За съжаление, това е „ефекта на пеперудата“, който здравословно ще ескалира в един момент“, констатират запознати.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Христо Казанджиев: Необходимо е да бъдат преразгледани възможностите за добив на природен газ в България

Христо Казанджиев: Необходимо е да бъдат преразгледани възможностите за добив на природен газ в България „Българското правителство трябва да вземе важни решения по отношение на Лукойл Нефтохим, както за преработвания тип петрол, така и за данъчния склад“. Това каза енергийният експерт Христо Казанджиев в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по […]