Депутат от ИТН подаде оставка

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Депутат от ИТН подаде оставка

Депутатите в Народното събрание ще гласуват оставката на народния представител от “Има такъв народ” Венцислав Петков. Той е избран от 15 МИР Плевен.

По професия Петков е инженер, роден е през 1985 година.

След по-малко от три месеца работа в парламента Венцислав Петков е подал искане да напусне Народното събрание.

Източник от „Има такъв народ“, цитиран от „Дневник“, разкри, че Петков отива в изпълнителната власт, но отказа да посочи министерство и пост.

По всяка вероятност обаче Венцислав Петков ще отиде в Министерството на спорта. В информацията за този депутат на сайта на парламента се посочва, че той е член на комисията по въпросите за децата, младежта и спорта. Освен това, Петков стана депутат в Народното събрание след като Радостин Василев от партията на Слави Трифонов стана министър на спорта.

След като парламентът гласува оставката на Венцислав Петков като депутат, според листата на „Има такъв народ“ с кандидатите за депутати от Плевен, би следвало депутат да стане шестия поред Христинка Иванова, тъй като петият Димчо Дешев е подал заявление в Централната избирателна комисия на 17 февруари да не бъде обявяван за народен представител.

Според информация на сайта на „Има такъв народ“ Христинка Иванова е координатор на партията в Долна Митрополия.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

САЩ: Путин е сам, обиден и ядосан

САЩ: Путин е сам, обиден и ядосан Директорът на ЦРУ, ръководителят на разузнаването на Пентагона и ръководителят на националното разузнаване на САЩ споделиха мнението си за това какво се случва в главата на руския президент Владимир Путин по време на изслушване в Конгреса на САЩ. Би Би Си обобщава тяхната […]