Мариана Попова с гаф в „Капките“

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Мариана Попова с гаф в „Капките“

Мариана Попова направи страшен гаф по време на последния лайф на „Като две капки вода“. Тя развенча една от големите тайни в шоуто, която вече 10 години мъчи зрителите.

Без да осъзнава какво прави, гласовитата певица даде ясно да се разбере, че „Бутонът на късмета“ всъщност е фиктивен и нищо не зависи от него. Тя издаде как всъщност става изборът на образите в шоуто.

Последното превъплащение на Мариана бе в образа на Уитни Хюстън. В стремежа си да похвали стилистката на костюма се обърка и сгреши с онова, което каза.

„Кремена Халваджиян е чакала 10 години някой да пожелае тази песен, за да направи този костюм“, каза Мариана, без да се замисли, че за зрителите всъщност изборът на песен и изпълнител е дело на „Червения бутон“.

Водещият Димитър Рачков усети гафа на Мариана и се опита да го замаже с обяснението, че „трябва да ти се падне от Бутона“.

„Да му се падне имах предвид, обърках се“, оправда се Попова, но не успя да убеди зрителите в това. В същото време камерата даде в близък план продуцентът Маги Халваджиян, който също не беше доволен от изпуснатите думи на Мариана и как внесе смут в настроенията и нагласите на зрителите и че е убила представите им за „Бутона на късмета“.

От това стана ясно, че всъщност самите участници избират кои певци да имитират, пише сайтът show.blitz.bg

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Психологическите метаморфози на личността на Путин

Психологическите метаморфози на личността на Путин Действията на президента на Руската федерация днес са широко и световно известни. Как успя да спечели толкова голямо внимание на световната сцена, от една страна, и изолацията, от друга? Кой всъщност е той? Може би отговорът на този въпрос може да бъде проучен от […]