Парламентарни комисии обсъждат горивата и войната

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Парламентарни комисии обсъждат горивата и войната

Представители на Българската петролна и газова асоциация ще се явят днес на изслушване в парламентарната Комисия по енергетика. Поводът е разпространената информация за недостиг на горива и повишение на цената им, предаде NOVA.

Преди седмица дълги опашки се извиха пред бензиностанциите у нас заради слух, че цената на горивото ще надмине 3 лв. за литър. От Асоциацията увериха, че има достатъчно суровина.

Войната в Украйна влиза като точка в дневния ред на парламентарната Външна комисия. Пред депутатите застават представители на МВнР, МВР и МО, както и на службите за сигурност.

Народните представители ще дискутират с тях какви са рисковете и заплахите в регионален и глобален план. Ще бъдат обсъдени и реакциите на международната общност.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Кабинетът се събира на редовно заседание

Кабинетът се събира на редовно заседание Днес ще се проведе редовно заседание на Министерския съветправителствено заседание, предаде NOVA. Министрите ще обсъдят проект на решение за изграждане на възможност за електронна идентификация. В дневния ред на правителството са включени още проекти за одобрение след заседания на няколко евросъвета по отделни политики. […]