Европейските държави ще платят за санкциите срещу Русия

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Европейските държави ще платят за санкциите срещу Русия

Европейските страни ще платят за санкциите срещу Русия. Това обяви председателят на Държавната дума Вячеслав Володин, цитиран от РИА Новости.

„САЩ определиха това развитие за европейските граждани. През последните седмици американската администрация взимаше постоянно недружелюбни решения за нашата страна“, обяви Володин.

Допълни, че американската администрация постоянно подкрепя европейските санкции. Володин обяви, че така САЩ се опитват да окупират европейския пазар.

“Делът на американските енергийни доставки за Европа е около шест процента. Повишаващите се цени на енергията са част от този план. Всички сметки ще бъдат платени от европейските държави. Те ще чакат американски доставки на много завишена цена“, обяви Володин.

Добави, че всички действия ще бъдат платени от европейските компании.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

На Русия предстои финансово-икономически крах

На Русия предстои финансово-икономически крах Опитвам се да намеря отговор на следния въпрос: Има ли сатрапът и вече военен престъпник Путин ясни критерии, по които в един момент да обяви (евентуално), че е удържал победа в жестоката си война, която води срещу Украйна. Най-напред отново и отново да кажа, така, […]