Спецпрокуратурата отказва да образува наказателно производство по казуса на Алексей Трифонов

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Спецпрокуратурата отказва да образува наказателно производство по казуса на Алексей Трифонов

„Специализираната прокуратура (с помощта на КПКОНПИ) отказва да образува по мой сигнал наказателно производство, за да изясни как председателят на СГС Алексей Трифонов, за когото има данни, че е „съветски“ гражданин, 16 години след раждането му, малко преди промените през 1989 г., се е сдобил с български акт за раждане“.

Това съобщи днес адв. Методи Лалов, който, макар и да е общински съветник в СОС, не се ограничава само до столичните теми и не спира да оказва граждански натиск върху различни български институции, за да си вършат те работата в интерес на обществото.

Ето какво още написа Лалов в своята Фейсбук страница:

<iframe src=“https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flalovmetodi%2Fposts%2F354412403365259&show_text=true&width=500″ width=“500″ height=“621″ style=“border:none;overflow:hidden“ scrolling=“no“ frameborder=“0″ allowfullscreen=“true“ allow=“autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share“></iframe>

Припомняме, че за съществуването на казус с гражданството на Алексей Трифонов обществото научи от разследване на журналистката Валя Ахчиева.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Няма внесени кандидатури за шеф на БНБ

Няма внесени кандидатури за шеф на БНБ Няма внесени кандидатури за председател на БНБ, съобщи „По света и у нас“. Срокът за предложения изтече в 18 часа. Нито една от парламентарните групи не е издигнала кандидат. Така изборът на гуверньор на централната банка отново се отлага. След като на 16 […]