Важно решение във Венецуела

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Важно решение във Венецуела

Държавният глава на Венецуела Николас Мадуро обяви, че подновява преговорите с опозицията, съобщи Франс прес.

Мадуро сложи край на преговорите в Мексико преди пет месеца. Това стана, след като правителството на Кабо Верде екстрадира в САЩ бизнесменът Алекс Сааб.

За него се знае, че е близък съветник на Мадуро. Той е заподозрян за финансови нарушения.

„Знаете как беше нарушен диалогът в Мексико. Щом искаме диалог в света, трябва да дадем пример в нашата страна и ще подновим разговорите в нов формат“, обяви Мадуро.

До този момент правителството на страната настояваше, че ще поднови диалога при освобождаването на Сааб. През уикенда в страната пристигна високопоставена американска делегация.

Знае се, че руският държавен глава Владимир Путин е близък партньор на венецуелското правителство, като вероятно се търси промяна в курса на страната и възобновяването на някои доставки.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

НАП: Пуснаха попълнените декларации за доходите

НАП: Пуснаха попълнените декларации за доходите Предварително попълнените декларации за облагане на доходите на физически лица са достъпни в Портала за е-услуги на НАП. Потребителите, които имат персонален идентификационен код (ПИК) или квалифициран електронен подпис (КЕП) вече имат достъп до въведената информация за получени от тях доходи от трудови правоотношения, […]