Хърватският премиер се подигра на руския списък с врагове

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Хърватският премиер се подигра на руския списък с врагове

Премиерът на Хърватия Андрей Пленкович изрази пълно безразличие към включването на страната в списъка с неприятелските на Русия държави, предаде РИА Новости.

Пленкович написа в Туитър, че „това няма значение“ и добави, че хърватските власти „провеждат правилната политика, с която можем да се гордеем“. От руското посолство в Хърватия отговориха, че стъпката на Москва се основава на принципа на реципрочност спрямо Загреб и Запада. Както стана известно, руското правителство одобри в понеделник списък с чужди държави и територии, извършващи неприятелски действия срещу Русия, включващ страните от Западните Балкани, Северна Македония, Черна гора и Албания, както и Словения и Хърватия като част от ЕС.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Това са трите най-нещастни зодии

Това са трите най-нещастни зодии Всеки иска да му се случват само хубави неща. Въпреки това понякога късметът не е на наша страна, независимо от усилията ни. За съжаление астролозите потвърждават това. Те заявиха, че има три зодии, които спокойно могат да се нарекат „най-нещастните“ в хороскопа. „Това е така, […]