8-те неща, които карат мъжете да се влюбят

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

8-те неща, които карат мъжете да се влюбят

Мъжете се влюбват в жените по ред обичайни причини, но последните проучвания на експерти във връзките могат да ви изненадат с нови данни. Съществуват и 8 странни причини за разтуптяване на мъжкото сърце, пише Флагман. Ето в какви жени се влюбват мъжете и защо:

Жени, които не са твърде суетни

Насадено е мнението, че мъжете са привлечени предимно от красавици. В съвременния свят, обаче, повечето мъже мислят рационално. Те добре осъзнават, че ако започнат връзка с красавица, ще трябва да отделят повече време, усилия и пари. За мъжете е по-лесно да изграждат отношения с дами, които не държат чак толкова много да изглеждат като излезли от модно списание, защото това определено спестява доста неприятности.

Жени, които им напомнят за майките

Всеки мъж в подсъзнанието търси жена, която му напомня за майка му. Всички мъже ще скрият това, но е самата истина. И, разбира се, си има проста причина, поради която мъжете правят това: мама изглежда перфектна във всяко отношение.

Жени, които излъчват правилната миризма

Мъжете са много по-наясно за избора на партньор, отколкото много хора мислят. Както показва практиката, жените вярват, че всичко е свързано с външния вид и извитите форми. Но правилната миризма често играе ключова роля. Ако една жена мирише добре, мъжът определено ще прояви по-сериозен интерес към нея.

Изразителен поглед

Всички мъже обичат играта на погледи. И ако една жена има и красиви очи, то това определено ще бъде запомнено и ще предизвика засилен интерес. Мъжете винаги обръщат внимание на външния вид. И дори ако връзката не се получи, спомените ще останат за цял живот. Очният контакт е най-голямото оръжие на жените.

Жени, които им споделят интересите

Всички знаят, че противоположностите се привличат. Експертите обаче не са съгласни с това мнение. Те казват, че партньорите са си сходни в много отношения, просто всеки има определени силни и слаби страни. Мъжете винаги избират за себе си дами, които им приличат. И тук говорим за напълно рационален подход, защото е по-добре да имаш до себе си човек, който напълно споделя интересите ти.

Огледални жестове

Някои жени знаят, че най-лесният начин да спечелите мъжа е да копирате напълно жестовете му. Ако го направите правилно, мъжът няма да забележи нищо и правилните асоциации ще останат в главата му. Тази техника отдавна е доказано ефективна, но е необходимо да се изпълнява прецизно.

“Правилен” израз на лицето

Фигурата, извитите форми и маниери винаги изчезват на заден план, ако жената има красиво лице. И тук говорим предимно за естественост. Мъжете се влюбват предимно в жени с правилни черти на лицето.

Трудно достъпни жени

Мъжете са ловци. Те искат да спечелят сърцата на труднодостъпни дами, които другите не могат да имат. Ако се получи, всеки мъж започва да се чувства изключителен. И най-важното, ако една жена държи на себе си и има заслужени претенции, мъжът винаги ще я оцени по-високо.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Барселона с първи летен трансфер: Отмъква играч на Челси

Барселона с първи летен трансфер: Отмъква играч на Челси Барселона се превърна от клуб, който харчи стотици милиони за несигурни трансфери, в тим, който инвестира основно в свободни агенти, възраждащи кариерата си на „Ноу Камп“. Случаят с първия летен трансфер на „каталунците“ изглежда именно такъв, макар тепърва да го видим […]