Украински MMA боец е изтезаван в родината си по подозрения, че е руски шпионин

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Украински MMA боец е изтезаван в родината си по подозрения, че е руски шпионин

Украинският MMA боец Максим Риндовски е заловен в родината си от неизвестна група мъже, които разпространяват видеа в социалните мрежи, на които се вижда как го изтезават, научихме от BBC.

29-годишният атлет е във видимо окаяно състояние, окървавен и с парцали върху главата, под които не е ясно как точно изглежда. Това поставя под въпрос и самоличността му, но татуировките по тялото доказват с известна сигурност, че става дума именно за Риндовски.

В мрежата се върти слух, че дори е бил убит в следствие на мъченията, но за сега първоизточниците не са същите, като тези от кадрите с изтезанията.

Причината за издевателството е предполагаемата разривна дейност в полза на Русия. Твърди се, че той е бил вербуван преди 5-6 години, когато тренира в чеченския клуб „Ахмат“.

Моралът ни задължава да ви спестим видеата, на които станахме свидетели, тъй като не са подходящи за широката общественост.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

НСИ отчете ръст на БВП от 4,2%

НСИ отчете ръст на БВП от 4,2% Икономиката на България е отбелязала ръст от 4,2 на сто през миналата година спрямо 2020-а. Това сочат предварителните данни на Националния статистически институт, цитирани от БНР. Увеличава се делът на промишленото производство и на селското стопанство в брутния вътрешен продукт. Услугите обаче остават […]