Спахийски обясни защо Путин не влиза в Киев

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Спахийски обясни защо Путин не влиза в Киев

Целта на Русия е да е обкръжи Киев и да провокира капитулация на украинското правителство. Одеса я очаква съдбата на падналите градове. Това каза в ефира на „Твоят ден” журналистът Емил Спахийски. По думите му към момента единствено Одеса не е под сериозен натиск, но очакванията са това да се случи и градът да последва съдбата на Мариупол и Харков.

„ Стремежът е да се обкръжи Киев. Това, което не виждаме, въпреки пропагандата от двете страни, са реалните бойни действия. Освен това се поразява цялата инфраструктура, но на в западната част на страната почти няма удари. Това само доказва тезата, че битката е и за да се затвори Черно море”, обясни той.

Според Спахийски руската армия се концентрира към стратегически градове. Не е изключено и завладяването и на други електроцентрали, добави той.

„Путин стигна до Киев още през първия ден на нападенията, но не влиза в самия град, тъй като това би означавало множество разрушения и жертви. Целта е сваляне на правителството”, каза още журналистът.

Емил Спахийски обърна внимание, че Турция може да бъде важен посредник при решаването на конфликта между двете страни.

„Европа е страна в конфликта, не може да посредничи. Турският президент обаче може да се окаже единственият, способен да помогне за решаването на конфликта. Това му носи и множество позитиви”, уточни той.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Футболна съпруга пак показа големите си форми

Футболна съпруга пак показа големите си форми Известната футболна съпруга Уанда Нара отново провокира своите почитатели в „Инстаграм“ със секси снимки. Жената на Мауро Икарди от ПСЖ се разгърди и показа не само големите си форми, но и много стегнат корем. Само за няколко часа снимката събра над 250 хиляди […]