Ще има ли секс в Hell’s Kitchen?

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!
Ще има ли секс в Hell’s Kitchen?

В кулинарното шоу Hell’s Kitchen мирише не само на вкусна храна, а и на любов. Няколко дни бяха достатъчни, за да прехвърчат искри между двама от участниците от Синия отбор, пише show.blitz.bg.

Последният епизод остави зрителите с отворена уста след чутото и видяното в спалнята. Оказа се, че и кулинарното шоу залага на плътски страсти за спечeлване на по-голяма аудитория.

Чужденката Андреа не крие симпатиите си към Николай, а изглежда и той не е безразличен към блондинката. Тя му направи специален подарък – картина, нарисувана от нея, а след това го попита дали е гол под завивките. Той я привика към себе си и двамата потънаха в сладки раздумки, приковани плът до плът.

Останалите участници в кулинарното шоу са категорични, че между двамата нещата ще се задълбочат и ще са първите, които ще правят секс пред камерите на Hell’s Kitchen. „И двамата са толкова разкрепостени, че сексът им е в кърпа вързан“, категорични са и зрителите на формата.

„Лайното и любовта миришат. А тук определено мирише. Андреа не може да скрие любовните искри. Хайде, аз ще съм кума, а шеф Виктор Ангелов – кум“, заяви Виктория, която е също от отбора на влюбените гълъбчета.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

САЩ очакват продължителен конфликт в Украйна

САЩ очакват продължителен конфликт в Украйна САЩ очакват продължителен конфликт в Украйна, заяви постоянният представител на страната в ООН Линда Томас-Грийнфийлд. Тя направи изказване по време на спешното заседание на Съвета за сигурност, посветено на хуманитарната криза. „Обезпокоени сме, че светът трябва да се подготви за един много дълъг и […]