Българин за войната: В началото се стреляше по определени обекти, сега вече се стреля наред

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Българин за войната: В началото се стреляше по определени обекти, сега вече се стреля наред

Имам приятели в Харков и Суми. Казват, че Суми е обкръжен от руските войски, под постоянен обстрел са. В началото се стреляше по определени обекти, сега вече се стреля наред – по жилищни сгради, болници и детски градини. Руските войски са жестоки, защото се стреля по мирни жители“, заяви в „Денят започва“ Петър Зенчев, който живее в град Каменец Подолски на границата с Румъния и Молдова.

По думите му хората в градовете Харков и Суми искат да се евакуират, но нямат възможност, не им разрешават, те са в обкръжение и няма как да излязат от бомбоубежищата.

„В момента при мен има 2 жени с 3 деца, които са временно при мен, ще пътуват към румънската граница, аз им препоръчвам да отидат в България. Огромни колони с автомобили и автобуси има, които пътуват в посока румънската граница. Хората са уплашени“, допълни Петър Зенчев.

Той изрази надежда всичко да приключи скоро.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ще има ли секс в Hell's Kitchen?

Ще има ли секс в Hell’s Kitchen? В кулинарното шоу Hell’s Kitchen мирише не само на вкусна храна, а и на любов. Няколко дни бяха достатъчни, за да прехвърчат искри между двама от участниците от Синия отбор, пише show.blitz.bg. Последният епизод остави зрителите с отворена уста след чутото и видяното […]