Роман Абрамович може да влезе в затвора?

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Роман Абрамович може да влезе в затвора?

Роман Абрамович може и да не се завърне в Русия, защото го заплашва съвсем реална перспектива за затвор, съобщава пресата в Англия. Руският олигарх започна разпродажба на активите си на Острова след започването на война от страна на Руската федерация срещу Украйна на 24 февруари и последвалата “лавина” от санкции, както към руската държава, така и към отделни нейни представители, които са свързани с диктаторския режим на Владимир Путин.

В средата на миналата седмица Абрамович първо обяви чрез своя говорител, че е приел ролята на нещо като парламентьор между двете страни в опит да бъде намерено мирно решение, а впоследствие излезе с официална позиция, че продава Челси.

В позицията бе спомената думата война, а това е в разрез с официалната позиция на Москва, която продължава да нарича случващото се в Украйна “специална военна операция”.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Мажд Алгафари: Няма списък кой влиза в страната ни

Мажд Алгафари: Няма списък кой влиза в страната ни „Ние нямаме списък кой влиза в страната ни“, заяви журналистът Мажд Алгафари. „Притесненията ни са, че тези хора влизат и никой не им обяснил, че те имат право именно на това, което Европейският съюз им е дал. Имат право да стоят […]