Абсурден коментар коства работата на дългогодишен служител на Байерн Мюнхен

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Абсурден коментар коства работата на дългогодишен служител на Байерн Мюнхен

Един от дългогодишните служители на Байерн Мюнхен бе уволнен днес, след като негов коментар е бил сметнат за расистки спрямо двама от играчите на мъжкия отбор, пише германският таблоид Bild.

Изданието твърди, че един от отговорниците за екипите е завел дъщеря си на обиколка из базата, когато двамата засекли в коридорите Серж Гнабри и Ерик-Максим Чупо-Мотинг с тениски в ръка. Въпросният служител подметнал шеговит коментар с думите – „да не носите тези фланелки вкъщи“. Наоколо имало и други хора, които отнесли думите му до ръководството, а оттам сметнали, че думите са расистки и мигновено уволнили своя служител.

Расизмът несъмнено е проблем в професионалния футбол, който трябва да бъде борен с всички налични средства, но, ако подобен коментар може да коства работата на даден човек, то тогава темата наистина е излязла извън контрол.

Поставяме все пак твърдението под известна въпросителна, защото информацията за уволнението не е официална, а и от Bild не посочват поименно мъжа, който е останал потърпевш.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Volkswagen ще преразгледа изцяло процеса на разработване на автомобили

Volkswagen ще преразгледа изцяло процеса на разработване на автомобили Volkswagen преобразува своето подразделение за техническо развитие (TD), за да постави повече акцент върху софтуера. Целта е значително намаляване на времето за разработка на нови продукти. От VW твърдят, че новата инициатива ще доведе до цялостно преразглеждане на процеса на разработка. […]