Джонсън се среща с Трюдо и Рюте за Русия

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Джонсън се среща с Трюдо и Рюте за Русия

В Лондон британският премиер Борис Джонсън ще води разговори с Джъстин Трюдо – канадския министър-председател, и Марк Рюте – нидерландския му колега, за договаряне на нови санкции срещу Русия, съобщи БНР.

В същото време в парламента започва обсъждане на законодателство, което ще позволи налагането на още по-строги санкции.

Британският премиер Борис Джонсън изложи през уикенда план от 6 точки. Сред тях е приемането на така наречения Закон за икономическите престъпления.

Той трябва да бъде обсъден и гласуван днес по-късно. Законът предвижда нов регистър, в който чуждестранните собственици на имоти във Великобритания трябва да декларират и докажат тяхната самоличност.

Ще бъдат спрени и престъпниците и олигарсите да използват агенти за учредяване на компании или да купуват недвижимо имущество за тях.

Санкциите са основната тема на разговори днес в Лондон на Борис Джонсън с Джъстин Трюдо и Марк Рюте.

На Острова обаче има много критици на правителството, защото те смятат, че въпреки добрите му намерения по отношение на санкциите, то действа прекалено бавно.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Андреа се съблече за Украйна (СНИМКИ+ВИДЕО)

Андреа се съблече за Украйна (СНИМКИ+ВИДЕО) Андреа побърза да изрази възмущението си от кръвопролитията в Украйна и да изрази съчувствие към потърпевшите от руската инвазия. Само че го направи по доста спорен начин. “Аз съм Украйна. В най-тежките си времена Европа и светът са изправени отново пред грозното лице на […]