Лорер: Спирането на газа ще е последният инструмент на санкциите

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Лорер: Спирането на газа ще е последният инструмент на санкциите

Санкциите и войната влияят на икономиката по непредвидими начини. Единственото предвиждане, което смело се наемам да направя е, че те ще стимулират енергийния преход на Европа. Това заяви министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер пред журналисти във Варна, съобщават от БГНЕС. Основният ресурс на ЕС ще бъде насочен към пренасочването от руските енергийни ресурси, добави още министърът.

Според Лорер спирането на газа ще е последният инструмент на санкциите.

Това е последният инструмент, за който ще решим заедно с целия Европейски съюз, уточни той.

Министърът на иновациите пристигна във Варна днес за участие във форума „Иновации и растеж за Варна” във Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров”. На събитието ще бъдат представени мерки за насърчаване на иновациите, финансирани със средства на ЕС, както и инструменти в подкрепа на предприемачеството и бизнеса.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Най-продаваният електрически автомобил в Китай

Най-продаваният електрически автомобил в Китай През 2021 година Китай има нов най-продаван електромобил и това е компактният Wuling Hongguang Mini. Марката е успяла да утрои продажбите си спрямо 2020 година и може да се похвали с 395 451 продадени автомобила, сочат данни от Китайската асоциация за автомобили. Принос за многото […]