Напук на Европа: Огромен пикап RAM с V8 и 1013 конски сили (ВИДЕО)

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Напук на Европа: Огромен пикап RAM с V8 и 1013 конски сили (ВИДЕО)

Докато в автомобилните фенове в Европа все още заспиват трудно от мисълта за това, че големите 8-цилиндрови двигатели изчезват все по-бързо от картата на автомобилния свят, американците с бензин в кръвта нямат този проблем. Поредното доказателство за това идва от тунинг студиото Hennessey, което показа собствена версия на пикапа RAM 1500 TRX.

Огромният по европейските стандарти пикап носи името Mammoth 1000 и се отличава с атрактивна визия и мощност, подхождаща повече на суперкола. Бензиновият 6.2-литров V8 е оборудван със суперчарджър и може да се похвали с мощност от 1012 конски сили. Те са достатъчни за ускорение от 0 до 100км/ч за малко над 3 секунди и време от 11.4 секунди на класическата драг дистанция от 402 метра.

От специалната серия на пикапа ще бъдат произведени едва 200 броя. Външно може да ги отличите с по-големите гуми, преработеното окачване, различни брони и допълнителни светлини.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Вижте Кирил Петков като ученик през 1997 г.

Вижте Кирил Петков като ученик през 1997 г. „Дни на предизвикателства за завършилия Оук Бей премиер на България.“ Статия за Кирил Петков под това заглавие се появи в края на февруари в канадския сайт TimesColonist.com. Електронното издание е базирано в столицата Виктория на канадската провинция Британска Колумбия. Именно в градчето […]