Теди Кацарова остави майка си в Парагвай

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Теди Кацарова остави майка си в Парагвай

След заслужената почивка в Парагвай певицата Теди Кацарова се завърна у нас, за да се подготвя за грандиозния спектакъл, „Любов по ноти“, който ще се проведе на 22 март в зала 1 на НДК. Изпълнителката ще се качи на една сцена с големите имена от родната естрада и поп – майка ѝ Силвия Кацарова, Йорданка Христова, Веселин Маринов, Братя Аргирови и др.

Майката на Теди, голямата Силвия Кацарова, продължава да се наслаждава на слънчевите лъчи в Парагвай в компанията на мъжа си Любомир, като ще си дойде седмица преди спектакъла в НДК. Певицата е на гости на близък приятел на съпруга ѝ – богат австриец, който има бизнес в Европа и Латинска Америка и притежава луксозно имение там. Силвия се препича по цял ден на слънце на басейна, чете книга и се вдъхновява за нови хитови песни, пише Галерия.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Разследват гимнастика, подкрепил руската инвазия в Украйна на Световната купа в Доха

Разследват гимнастика, подкрепил руската инвазия в Украйна на Световната купа в Доха Международната федерация по гимнастика (ФИГ) ще започне дисциплинарно разследване срещу руския гимнастик Иван Куляк за „шокиращото му поведение“ при показването на символ на подкрепа за руската инвазия в Украйна по време на състезание. 20-годишният руснак завърши трети във […]