Новак Джокович с жест към украински тенисист, Надал и Федерер засега пазят мълчание

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Новак Джокович с жест към украински тенисист, Надал и Федерер засега пазят мълчание

Новак Джокович не остана безучастен към молбата за помощ на украинския тенисист Серхий Стаховски към родината му. Той разкри, че е изпратил съобщения до тримата най-велики в тениса, но само съринът му е отговорил. Надал и Федерер засега пазят мълчание по темата.

36-годишният украинец разкри в Инстаграм част от чата си с Джокович след инвазията на руски войски в неговата страна. В момента той е в Киев и е готов да се бие за родината си, а неговата съпруга деца са евакуирани в Унгария.

„Стако, как си? На служба ли си? Мисля за теб и се надявам, че всичко скоро ще се успокои. Кажи ми моля как може да се помогне финансово или да ти изпратя нещо друго“, е написал Ноле до украинския тенисист.

„Новак, благодаря ти за подкрепата. Украйна ти е благодарна“, пише Стаховски като коментар към споделения от него чат с Ноле.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sergiy Stakhovsky/Стаховський (@stako_s)

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Съд опрости глоба от НАП за бензиностанция

Съд опрости глоба от НАП за бензиностанция НАП направи проверка на бензиностанция в Пловдив и състави акт затова, че дружеството не е регистрирало всяка продажба на стоки и услуги по данъчна група според вида на самите продажби, съобщи trafficnews.bg. Проверката е извършена на 19.02.2021 година от служители на НАП Пловдив […]