Нейнски: България трябва да поиска помощ от НАТО

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Нейнски: България трябва да поиска помощ от НАТО

Ако Русия спре да се бие – няма да има война, ако Украйна спре – няма да има Украйна. Това заяви в ефира на Нова телевизия бившият външен министър Надежда Нейнски.

Путин не е спрял да заплашва. България не само от гледна точка на солидарност в НАТО, а и в следствие на собствения си интерес – трябва да поиска допълнителни войски от НАТО, трябва да има един общ фронт, защото България е на Черно море, категорична е Нейнски.

Трябва да поискаме помощ, ако не го направим – то това е отстъпление от интересите си в България. Ние влязохме в НАТО, за да гарантираме националната си сигурност, каза още тя.

По думите ѝ Путин заплашва с ядрено оръжие, а санкциите могат да бъдат ефективни само, ако се прилагат от всички.

Най-големият проблем е, че руският посланик си позволява да говори така в България, защото у нас има хора, чийто руски интереси са по-важни от българските, смята още тя.

Когато говорим за война и една държава е нападнала друга, за да завладее нейната територия, то няма друга гледна точка освен тази на Украйна, кзаяви Нейнски.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

„Татко, не умирай”: видео показва ужасяващата атака на руската армия срещу автомобил с украинци

„Татко, не умирай”: видео показва ужасяващата атака на руската армия срещу автомобил с украинци Мъчителни за гледане кадри бяха заснети в град Иванкив, Киевска област. Руската армия откри огън по цивилни граждани, които се опитват да се евакуират от района с автомобил, предаде „Радио Свободна Европа”. Баща и неговият син, […]