Ще настъпи денят на Страшния съд, вместо Неделята на прошка

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Ще настъпи денят на Страшния съд, вместо Неделята на прошка

„Утре Русия официално обяви обстрела на нашата територия. Нашите предприятия. Комплексът за отбрана. Те са построени в градовете. Хиляди хора работят там. Стотици хиляди живеят наблизо. Това е умишлено убийство“, каза президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеообръщение.

Той е сигурен, че наложените срещу Русия санкции не са достатъчни. Зеленски благодари на всеки украинец, който остава дори обграден, за да защитава „нашите градове и нашата свобода“.

„Ще накажем всеки, който извърши зверства в тази война. Ще намерим всяко копеле, което стреля по нашите градове, по нашите хора. Който бомбардираше земята ни. Който изстрелва ракети. Няма да имате нито едно тихо място на тази земя. Освен гробът“, заяви той.

Президентът награди с ордени ръководителите на областни администрации и кметове на градове, които са се отличили най-много в защитата на своите общности.

„Днес е Неделя на прошката. Но ние няма да простим на стотици и стотици жертви. Хиляди и хиляди страдания. И Бог няма да прости. Не днес. Не утре. Никога. И вместо простените ще има Страшния съд“, Това каза Зеленски във видеообръщение.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Едва ли ще се намери футболист или треньор да откаже интервю на тази пищна спортна журналистка

Едва ли ще се намери футболист или треньор да откаже интервю на тази пищна спортна журналистка Едва ли ще се намери футболист или треньор, който да откаже интервю на Бара Бурдова. Надарената чешка журналистка, която води предаване за сънародниците ѝ в Серия А, е известна в цяла Европа, а в […]