Бивша №1 в света предлага на украински тенисисти да тренират и живеят в нейната академия

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Бивша №1 в света предлага на украински тенисисти да тренират и живеят в нейната академия

Бившата №1 в света Ким Клайстерс предлага на украинските тенис състезатели, оказали се в принудително изгнание, да тренират и живеят в нейната академия. За това съобщи Мануела Малеева в профила си във Фейсбук.

Академията е позиционирана в родния град на четирикратната шампионка от Големия шлем Бре. Градчето се намира в североизточната част на Белгия, близо до границата с Холандия и Германия. То е с население 15 000 жители и е на час път с кола от Брюксел.

Клубът в Бре съществува от години, но след края на кариерата си Клайстерс се съгласява да се заеме с управлението му. Следва реконструкция на кортовете и въвеждането на модерни технологии. От 2014 година се превръща в тенис академия “Ким Клайстерс”. Тя разполага с 8 корта на закрито и 10 клей корта на открито.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Цветлин Йовчев: Наложените санкции на Русия са основен риск за националната ни сигурност

Цветлин Йовчев: Наложените санкции на Русия са основен риск за националната ни сигурност „Санкциите, наложени на Русия, са основен риск за националната ни сигурност. Ще пострадат много фирми, ще се нарушат търговските отношения, ще се разрушат канали за доставка. Трудно е да направим анализ на всички сектори, които ще бъдат […]