Цялата украинска авиация е унищожена

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Цялата украинска авиация е унищожена

Въоръжените сили на Руската федерация в хода на специална операция унищожиха почти всички боеспособни самолети на киевския режим. „Изтребител и противовъздушната отбрана на руските въздушно-космически сили свалиха във въздуха още 3 украински изтребителя Су-27 и 3 безпилотни летателни апарата. Общо вчера и днес украинските военновъздушни сили загубиха 11 бойни самолета и 2 хеликоптера“, съобщи официалният представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков.

​Използването на летищната мрежа на съседните държави за базиране на украинската военна авиация с последващо използване срещу руските въоръжени сили може да се разглежда като участие на тези държави във въоръжен конфликт.

„Ние сме достоверно запознати с украинските бойни самолети, които преди това са летели до Румъния и други гранични държави. Моля, имайте предвид, че използването на летищната мрежа на тези държави за базиране на украинската военна авиация с последващо използване на сили, може да се разглежда като участие на тези държави във въоръжен конфликт“, каза Конашенков.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Стреляха по британски журналисти (ВИДЕО)

Стреляха по британски журналисти (ВИДЕО) Руски войски са стреляли няколко минути по автомобил, в който е имало британски журналисти. Чужденците са обявили, че са представители на пресата, но въпреки това огънят не е спрял. Източник fakti.bg. Уведомете за фалшива новина