Вашият хороскоп за днес, 08.03.2022 г.

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият хороскоп за днес, 08.03.2022 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Малко капризни, но пък красиви и очарователни ще сте днес. Има и поводи за празник, но по-важното е, че имате смелостта да следвате сърцето си и да рискувате.

Телец

Нямате нужда от специален ден, за да покажете отношението си към майка си, но може би за нея е важно да вербализирате признателността. Рядко човек намира време, за да изрази отношението си. Ако вашата майка я няма, пак можете да ѝ благодарите мислено затова, че благодарение на нея сега сте тук.

Близнаци

Не се поддавайте на всеобщите спекулации за един празник, който има както поддръжници, така и върли противници. Вместо да се включвате в полемиките, просто намерете как да благодарите на своята майка, дори никой да не разбере това.

Рак

Женствеността като проявление на раждащата сила на природата не е нещо, върху което човек често се замисля. Това е и целта на празника, да създаде отношение на благодарност и приемане. Между всичките си цели, поставете си и тази – да обичате майка си и да ѝ го покажете.

Лъв

Бъдете изобретателни и различни, вместо да сте анархисти и революционери. Свободата да сте там, където сте е свързана, макар и по заобиколен начин. . От вас зависи дали ще стане традиция или щее просто инцидентно.

Дева

Този ден носи трансформацията в себе си. Трансформация породена от вътрешното осъзнаване и промяна на убежденията, носили ви до този момент болка и неразбиране.

Везни

Така известният ден на мама е по-скоро денят за почит към раждащата сила на природата. Отдайте почитание на женската сила около вас и във вас, на онази която пази и сътворява. Днес е ден за хармония и сътрудничество, за баланс между мъжката и женска енергии.

Скорпион

Ден, пораждащ много полемики заради своя символизъм, но все пак част от това да се покаже уважение към жената. Жената в нейните множество проявления. А за вас, ден свързан с изясняване, подреждане и конкретни стъпки. Благодарете на жените в живота си и най-вече на своята майка.

Стрелец

Спорен ден, който ще провокира вашата противоречива личност да спори – най-вече със себе си. Изходът, разбира се, е въпрос на личното ви усещане за правилно и грешно. По-важното обаче е – да не убивате любовта.

Козирог

Не се отчайвайте и не омаловажавайте собствената си природа, защото това влече след себе си куп проблеми. Опитайте се да простите и на родната си майка всичко, в което я обвинявате, защото това ви прави по-слаби и отнема от жизнената ви енергия. Използвайте този ден.

Водолей

Доста сте наясно, информирани сте, но дали това ви прави съпричастни и разбиращи. Крачката от знанието към осъзнаването не е голяма, но е съществена. Имате ли смелостта да я направите?

Риби

Най-ценните неща са собствените опитности. Колкото и да странно и трудно за приемане, но провалите, разочарованията, обидите са онези скъпо научени уроци, които са като пътеводни светлинки по пътя. И между тях важно място заема майка ви. Можете ли да сметнете колко ви е ценна?

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

САЩ нито пречат, или блокират, или обезкуражават Полша да прати изтребители на Украйна

САЩ нито пречат, или блокират, или обезкуражават Полша да прати изтребители на Украйна САЩ нито пречат, или блокират, или обезкуражават Полша да прати изтребители от съветско време на Украйна. Това заяви на редовния си брифинг говорителката на Белия дом Джен Саки, предадоха канадската медия „Глоубъл нюз“ и американската медия Пи […]