За час и половина са обстрелвани 4 населени места в ДНР

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

За час и половина са обстрелвани 4 населени места в ДНР

Украински войски са обстреляли четири населени места в ДНР за час и половина, включително с мини калибър 120 милиметра, съобщиха от представителството на републиката в Съвместния център за контрол и координация на прекратяването на огъня (СККК) в неделя.

„От ВФУ (въоръжени формирования на Украйна) е регистриран огън в посока: 15:30 ч. – селището Верхнеторецкое (северно) – населеното място Верхнеторецкое (южно): изстреляни са 3 мини с калибър 120 мм. ; 15:35 – населено място Новомихайлока – селище Александровка: изстреляни 5 мини с калибър 120 мм, изстреляни 8 мини с калибър 82 мм, 16:-40 – населено място Славно – населено място Сигналное: изстреляни 4 мини с калибър 120 мм; 82 мм калибър; 16:48 – населено място Тарамчук – населено място Еленовка: изстреляни 10 мини с калибър 120 мм“, се казва в съобщението.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Христо Иванов: В службите за сигурност има елементи на руското влияние

Христо Иванов: В службите за сигурност има елементи на руското влияние „На всички национални парламенти на страните от ЕС и на Европарламента им се налага преподреждане на приоритетите и минаване в един полувоенен режим. От тази гледна точка аз гледам на смяната на министъра на отбраната Стефан Янев като на […]