Захарова: Разузнавателните служби на НАТО привикаха лица, контактували с руски дипломати

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Захарова: Разузнавателните служби на НАТО привикаха лица, контактували с руски дипломати

Разузнавателните служби на НАТО привикаха лица, които са контактували с руски дипломати зад граница. „Сред тях са държави като САЩ, Полша, някои прибалтийски държави. Спец службите на тези държави са привикали на разговор руски дипломати, посещавали са летища, изисквали са списъци на лица, които са контактували с тях на абсолютно нормална открита база“, каза официалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова.

Тя окачестви поведението като „истинско преследване“ не само към руските дипломати, но и към обикновените руснаци. „Това е истинско преследване, което ще се разпространи без никаква политическа мотивация в редица страни по цял свят“, допълни Захарова.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Няколко линейки на Националния стадион "Васил Левски" заради инциденти на вечното дерби

Няколко линейки на Националния стадион „Васил Левски“ заради инциденти на вечното дерби Няколко линейки са повикани заради инциденти на Националния стадион „Васил Левски“ по време на Вечното дерби между Левски и ЦСКА (0:0), съобщава БЛИЦ. Специалните автомобили са в района на секторите „А“ и „Б“, като по предварителна информация има […]