Путин е военен престъпник

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Путин е военен престъпник

Скоро ще започнат съдебните битки за признаване на някои от големите руски компании (или въобще на Русия) във фалит. Русия е отрязана от световните финансови пазари. Това, че Путин е заповядал да плащат вместо в долари и евро в рубли изобщо не решава проблема. Това е все едно да се влива някаква оцветена в червено течност в организма при преливане на кръв.

Путин ще причини огромни щети и човешки жертви не само в Украйна, но и в Русия. Той наложи безпрецедентна диктаторска цензура. Той ще иска жестоки съдебни процеси и тежки присъди за всеки дори минимален опозиционер, за всяко, дори мъничко несъгласие. Путин е военен престъпник. Ето защо, както постоянно правя извода, Путин и Украйна се надбягват във времето. Единствената съмнителна легитимност на Путин пред неизбежно предстоящото да страда просто безпрецедентно руското общество, е да съкруши и разруши Украйна.

В неговата психически болна глава в момента се съревновават бясно два възможни краха:

– финнасово-икономическият крах на Русия;

– военно-политическият крах на Украйна.

Путин беснее и настоява пред военните – разрушавайте, убивайте, обстрелвайте, унищожавайте, превземайте, блокирайте, аз искам Украйна смазана и смачкана, разбита и разнебитена, да пълзи и да моли за мир!

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ноев: Путинизмът на Орбан е различен от този на БСП и "Възраждане“

Ноев: Путинизмът на Орбан е различен от този на БСП и „Възраждане“ „Путинизмът на Орбан е различен от путинизма на част от ръководството на БСП, да не говорим за „Възраждане“ и някои други партии“. Това заяви в интервю за предаването „Неделя 150“ на програма „Хоризонт“ експертът по национална сигурност и […]