Тези мъже са най-големите разбивачи на женските сърца

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Тези мъже са най-големите разбивачи на женските сърца

Разбито сърце носи болка, разваля настроението за дълго време и въобще обгръща живота ни в мрак. За да не се опарите, нека научим малко повече за мъжете, които има най-голяма вероятност да ви направят нещастна.

Жененият мъж

Отношенията с женен мъж са много рядко щастливи. Мъжът си хваща любовница, защото търси нови сексуални преживявания, а съпругата му все още остава основната жена в живота му. Любовницата получава самотни вечери, чакане на обаждания, тайни срещи и липса на перспективи. Еуфорията постепенно се заменя със страдание, раздялата слага край на тези болезнени връзки, остават само разочарование и съжаление за изгубеното време.

Най-добрият приятел

Приятелят е поне интересен събеседник, с когото отдавна сте установили комуникация. Не е изненадващо, че в един момент той се превръща в обект на страст. И това изобщо не е лошо. Проблемът се появява в случай, че жената не може да изрази директно чувствата си и да промени поведението си. Приятелят забелязва това, но не може да разбере причините за промяната и се отдалечава. За да не се случи подобно нещо, трябва да действате – да говорите откровено. Може би той ще се зарадва и вие ще станете двойка. Или той няма да ви отвърне и приятелството ви ще се срине. Но ще е по-добре при всички случаи.

Шефът

Шефът често се идеализира и става обект на чувства от подчинените му жени. Психолозите смятат, че жените, които са привлечени от авторитетни мъже над себе си в социално положение, трябва да обърнат внимание на връзката си с баща си. Най-вероятно те не са получили родителска обич от него и сега търсят това в друг мъж – могъщ и влиятелен. Това не е лошо, но отношенията с шефа имат много нюанси. Например, разделянето на работата от личната е доста трудно, а шефът най-често е и женен. И ако романтиката приключи, тогава поддържането на неутрална комуникация няма да е лесно. Рискувате да останете, ако не с разбито сърце, то със съсипана кариера, особено ако репутацията ви е опетнена.

Учителят

Учениците често се влюбват в учителите. Зад това стоят същите психологически проблеми, които споменахме току-що. Но вероятността за създаване на връзка с учител е дори по-малка от тази на подчинен с шефа си. Затова сърцето на влюбения ученик най-често остава разбито.

Бившият

Понякога искаме да подновим отношенията с бившия, но най-често това е глупава идея. Зад желанието да се върнете към предишния партньор обикновено се крие самота, его, навик, но не и любов. Ако наистина искате да отново да се втурнете в обятията му, поне първо си спомнете защо сте се разделили. С течение на времето лошите неща се забравят и миналите събития ни изглеждат по-добри, отколкото са били в действителност. Със сигурност скоро ще видите, че между вас отново ще възникнат същите проблеми, порави които връзката ви се е разпаднала. Според статистиката, почти всички бивши двойки отново се разделят. Помислете си добре, преди да направите една и съща грешка два пъти.

Женкарят

Красив, уверен в себе си, очарователен и смел – този мъж винаги успява да се намести в леглата на много жени. И един ден той те среща. Вие сте очаровани и заслепени от чара му, но с времето започвате да разбирате, че далеч не сте сами с него. От време на време той просто изчезва – на лов за нова плячка. Не очаквайте да промени решението си и да се върне. Един женкар едва ли някога ще спре да тича по фусти, така че го забравете или още по-добре, никога не започвайте връзка с него.

Колегата

Офисната романтика не е необичайно явление. Прекарваме много време с колегите си. Рано или късно някой от тях започва да ни се струва много мил. Но има една опасност – идеализирането. Това, че показва най-доброто от себе си в работата, изобщо не означава, че е такъв и в личния си живот. Самоувереният кариерист може да се окаже студен егоист или тиранин. По-добре е първо да го опознаете добре извън работата, защото един служебен роман може не само да разбие сърцето ви, но и да съсипе кариерата ви.

Съседът

Въз основа на пространствената близост любовта понякога ненадейно ни спохожда. При честите срещи има същото усещане като с колегата – близки сте и се познавате добре. Разбира се, в повечето случаи това е илюзия. Никой не може да каже с точност как ще приключи връзката с този или онзи човек. И има една уловка в романса със съсед, обче – след кавга или раздяла, пространствената близост, която ви е била така приятна, може да стане направо непоносима.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Зимата се върна, АПИ предупреди шофьорите

Зимата се върна, АПИ предупреди шофьорите Шофьорите, на които им предстои пътуване, да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия. Сняг вали в областите Видин, Монтана, Враца, София, Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Кърджалк, предаде БНР. 305 снегопочистващи машини обработват пътните настилки в районите със снеговалеж, за да […]