Изтребител СУ-34 унищожи украински националисти (ВИДЕО)

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Изтребител СУ-34 унищожи украински националисти (ВИДЕО)

Бомбардировачът Су-34 е унищожил военно съоръжение на украински националисти с високоточен въздушен удар, се посочва във видео, публикувано от руското министерство на отбраната.

„Еекипажът на самолета Су-34 унищожи с високоточно авиационно оръжие военната инфраструктура на паравоенните формирования на украинските националисти“, посочват от министерството.

Видеото показва бойни излети от военното летище на фронтови бомбардировачи Су-24 и Су-34. По-специално, Су-34 е показан с окачени бомби OFAB-100-120.

След това се показва записът от мерника на Су-34. Вижда се как самолетът изстрелва управляема ракета въздух-земя и след това тръгва за боен завой (с изкачване).

Видеото може да видите ТУК

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Световноизвестен музикант върна автограф от Медведев

Световноизвестен музикант върна автограф от Медведев Клавиристът на Deep Purple Дон Еъри върна автограф на заместник-председателя на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в знак на протест срещу военната операция на Москва в Украйна. „Току-що писах на Дмитрий Медведев, връщайки автографа, който ми даде на вечеря в чест […]