НСО: Противопоставяме се на опитите да бъдем обвързани с партийни интереси

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

НСО: Противопоставяме се на опитите да бъдем обвързани с партийни интереси

„Националната служба за охрана е деполитизирана военизирана служба за сигурност и категорично се противопоставяме на всички опити НСО да бъде обвързвана с партийни интереси, намерения и действия.“ Така от НСО отговориха на критиките срещу службата за обстрела със снежни топки на премиера Кирил Петков по време на честванията на връх Шипка на 3 март. Поискана бе дори оставката на ген. Емил Тонев, началник на службата.

„Ръководството на Националната служба за охрана изразява благодарност на своите служители, които с професионалното си поведение допринесоха за овладяване на възникналното напрежение и съобразно своите правомощия не допуснаха да се стигне до нежелани инциденти по време на честванията на Националния празник“, допълват от НСО.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Провежда се ключов разговор за Украйна

Провежда се ключов разговор за Украйна Започнал е телефонен разговор между руския и турския президент Владимир Путин и Реджеп Ердоган, предаде телевизионният канал TRT. Според медията двамата обсъждат ситуацията в Украйна. Преди разговорите официалният говорител на турския президент Ибрахим Калин заяви, че Ердоган смята да предаде предложения на Путин, които […]