Десислава Иванчева се страхува за детето си

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Десислава Иванчева се страхува за детето си

Заплахи, че ще загуби правата над детето си, е получила бившата кметица на столичния район Младост Десислава Иванчева, подсъдима за подкуп, дочу HotArena.

Недоброжелатели ѝ намекнали, че ако влезе в затвора, може да ѝ вземат бебето, сподели тя пред „България Днес“. Спецсъдът ѝ даде 20 години, а наказанието бе намалено на осем години от Апелативния съд.

На 16 март предстои процесът за корупция да бъде разгледан в последната, трета инстанция. Неочаквано трите съдийки по делото са се отвели от разглеждането. Те решават да се оттеглят след сигнал до Висшия съдебен съвет. Той е подаден от бившата прокурорка Мила Георгиева като участник неправителствените организации „Център за приложно-правни изследвания „ и “Практики и диалог за правосъдие“, а в тези сдружения фигурират още лица от службите, включително участвали в зрелищния арест на Иванчева, както и представители на бившите управляващи, алармират екскметицата и заместничката ѝ Биляна Петрова.

В сигнала, довел до оттегляне на съдебния състав, се посочва че адвокат Албена Белянова, която даде 10 бона назаем за гаранцията на Иванчева, е била член на инициативния комитет за издигане на кандидатурата за президент на тогавашния шеф на Върховния касационен съд Лозан Панов, с което се намеква за свързаност със съдиите, които трябва да решат процеса.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Тити Папазов: Половин България е за Левски, другата половина завижда на Левски

Тити Папазов: Половин България е за Левски, другата половина завижда на Левски „За мен е магия. Независимо, че сега нямаме такова присъствие, но то тече в кръвта на всички спортисти – тази зараза на нещо различно. Смятам, че няма човек, дори и най-големите опоненти и хората, които не обичат Левски, […]