Кола се обърна по таван в София

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Кола се обърна по таван в София

Тежка катастрофа е станала на бул. „Черни връх” в София. Кола се е обърнала по таван. Инцидентът е пред „Парадайс център“, на 20 метра преди светофара. Снимки от каскадата бяха публикувани в социалните мрежи.

„Трафикът е слаб, навън е мокро, тъмно, идеалните условия да се кара бавно и предпазливо. Какво е това постоянно бързане и невнимание? Вероятно е карал бързо, ударил е малко по-странично другата кола, която е там (поне така ми изглежда) и по таван. СУВ-ове и подобни се обръщат много лесно. Тъжно, че си имаме ние собствена война, която си водим помежду си, без никой да ни натиска да го правим освен собственото ни его и липса на всякаква толерантност и колегиалност на пътя”, пише потребител в мрежата.

Други хора коментират, че на същото място често стават катастрофа. Основата причина е несъобразената скорост, с която карат водачите.

На този етап не е ясно дали има пострадали при инцидента. Движението в района е затруднено.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

В Русия: Изявлението на Зеленски в Мюнхен за ядрения статут на Украйна не беше случайно

В Русия: Изявлението на Зеленски в Мюнхен за ядрения статут на Украйна не беше случайно Думите на Владимир Зеленски в Мюнхен за претенциите за ядрен статут на Украйна не са случайни, това може да стане реалност в много близко бъдеще, каза за РИА Новости представител на едно от компетентните руски […]