7 март 2003 г. Илия Павлов е убит

System Administrator
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

7 март 2003 г. Илия Павлов е убит

На 7 март 2003 г. в 19.45 часа килър простреля в сърцето Илия Павлов.

Още през 2003 г. полицията открива свидетел от бившата печатна база, който разказва как на свечеряване е видял човек близо дървото, който стои там повече от половин час. Тъмнината обаче скрива убиеца. Секунди по-рано убиецът вижда как бизнесменът тръгва да излиза през въртящата се врата на входа. За момент пред мерника застава 5-годишно момче, докато Павлов му помага да се оправи с магнитната карта. Илия Павлов още държи за ръката момчето, когато стрелецът натиска спусъка и 42-годишният президент на „Мултигруп“ се свлича в краката на детето. Общо 8 души се грижат за опазването на боса, но случката с детето ги обърква.

Петнайсет минути по-късно лекарите в „Пирогов“ констатираха неговата смърт. От сърцето на Илия Павлов е изваден куршум 7,62 мм, криминалистите предполагат, че става дума за австрийска карабина „Щаер“. Вляво от входа на корпорацията „Мултигруп“ на единственото дърво на моравата пред сградата е открита метална скоба, която вероятно е служела като стойка за стрелеца. Част от клоните на дървото са изрязани, за да може да се осигури достатъчно пространство за убиеца. Той се прицелил на 56 метра от входа на сградата, показва следственият експеримент.

Убийството на Илия Павлов слага край на корпорацията „Мултигруп”.

Източник fakti.bg.
Уведомете за фалшива новина

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Остава облачно, валежите от сняг отслабват

Остава облачно, валежите от сняг отслабват Днес времето ще се задържи облачно, но валежите от сняг ще са по-слаби, а в низините на Южна България ще вали дъжд, предаде БНТ. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е слаб до умерен. Максималните температури ще са предимно между 2° и […]